GOLD FUTURES: Un reportaj al PBS America despre Roşia Montană

Din 2002, în Munţii Apuseni se poartă o luptă ca între David şi Goliath. Acest reportaj special PBS Wide prezintă ambele faţete ale disputei de care depinde modul în care companiile miniere vor opera în România, în anii ce vor urma.

Cea mai mare parte a finanţărilor pentru emisiunea Wide Angle provin din partea: PBS, Fundaţia William şi Flora Hewlett, Bernard şi Irene Schwartz, Mutual of America Life Insurance Company, Fundaţia John D. şi Catherine T. MacArthur, Fundaţia Miriam and Ira D. Wallach, Fundaţia Jacob Burns, Fundaţia Ford, Josh şi Judy Weston, Rosalind P. Walter, Fundaţia Shelley & Donald Rubin.

WIDE ANGLE este o producţie a Thirteen/WNET New York pentru PBS (Public Broadcasting Service). Stephen Segaller este producător executiv. Pamela Hogan este producător de serie şi Andy Halper este producător senior.

Available: Complete transcript of GOLD FUTURES: Rosia Montana

1. elena says:

can you please make this video available in full screen mode? thank you!

2. elena says:

deocamdata in “full screen mode” rezolutia este prea joasa pentru o eventuala ecranizare pentru publicul larg